Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@06:59:02 GMT

فراخوان کیت صعود تیم ملی به جام جهانی

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۷۶۲۳

فراخوان کیت صعود تیم ملی به جام جهانی

فدراسیون فوتبال ایران برای تامین البسه تمام رده‌های تیم ملی فراخوانی منتشر کرد.

به گزارش "ورزش سه"، اهمیت این فراخوان بدان جهت است که فدراسیون آن را به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر کرده است؛ حال آنکه با توجه به مصوبه دولت در چهار سال قبل، ورود هرگونه پوشاک خارجی به ایران ممنوع است و  شامل قاچاق  می‌شود و به همین دلیل شرکت‌های خارجی فاقد نمایندگی در ایران، توانایی شرکت در این مناقصه را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فدراسیون فوتبال در اطلاعیه امروز خود تیم‌های ملی فوتبال، فوتبال ساحلی و فوتسال در رده‌های سنی مختلف را به‌عنوان مشتریان شرکتی که البسه تیم ملی را تامین کند، معرفی کرده است.  این در حالی است که در حال حاضر در فوتبال ایران سه یا چهار شرکت داخلی به همراه یک برند ایرانی- خارجی(آل‌اشپورت) وظیفه تامین البسه باشگاهی را برعهده دارند.

 

در دو  سال گذشته هم برند آل‌اشپورت پس از عقد قرارداد با فدراسیون فوتبال، وظیفه تامین البسه تیم ملی را برعهده گرفته که این مسئله با توجه به ابتکارهایی که فدراسیون در زمینه ایجاد یک نمایندگی فروش انجام داده بود، فسخ شد و حالا این شرکت باید دوباره در مناقصه مربوط به تامین البسه تیم ملی شرکت کند.

 

پیش از آل اشپورت، تیم ملی فوتبال ایران در دوره مهدی تاج با خرید از برند آدیداس(بدون طراحی محصوص) در یک مدت زمان طولانی البسه خود را به شکلی منحصر به فرد در کل جهان تامین می‌کرد؛ البته شرکت‌های بزرگ خارجی مثل نایکی، آدیداس، پوما و ... به دلیل مسائل مربوط به تحریم نمی‌توانند در تامین پوشاک تیم ملی فوتبال ایران مشارکت داشته باشند. در بین این شرکت‌های آدیداس و پوما در دهه‌های گذشته دارای نمایندگی رسمی در ایران بودند که پس از مسائل مربوط به تحریم، آنها نیز ایران را ترک کرده‌اند. بنابر این از بین تامین کنندگان مطرح پوشاک ورزشی در سراسر جهان، عملا هیچ شرکتی قادر به همکاری با ایران نیست؛ مگر آنکه در ایران دفتر نمایندگی خود را دایر کرده باشد.

 

در تیم‌های باشگاهی ایرانی برندهای آل اشپورت، مجید، یوسف، استارت و ... در بازار ایران فعال هستند و اتفاقا در غیبت شرکت های خارجی فروش خوبی هم دارند. اگرچه این محدودیت منجر به این نشده که آنها از نظر کیفی گام بلندی به سمت برندهای بزرگ جهان به خصوص از نظر طراحی بردارند.

 

به هر صورت با توجه به برگزاری مسابقات تیم ملی در بهمن ماه سال جاری که احتمالا جشن صعود ایران به جام جهانی نیز در خلال آن برگزار خواهد شد، قاعدتا باید در انتظار حضور جدی برندهای فعال در ایران در این مناقصه بود. با این امید که این شرکت ها با طراحی‌های منحصر به فرد و کیفیت بالا بتوانند به انتظار همیشگی علاقه‌مندان به فوتبال در ایران پاسخ بدهند.

 

ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ با برند آدیداس، در جام جهانی ۱۹۹۸ با برند پوما، در جام جهانی ۲۰۰۶ با برند پوما، در جام جهانی ۲۰۱۴ با برند آل‌اشپورت و در جام جهانی ۲۰۱۸ با برند آدیداس در این رقابت های معظم حاضر شده است.

 

فوتبال ایران در دوره اول(۱۹۷۸)، دوره دوم(۱۹۹۸) و همینطور مرتبه سوم(۲۰۰۶) مبلغ مناسبی از مشارکت برندهای بزرگ جهان به دست آورده که در جام جهانی ۲۰۱۴ این مسئله به دریافت البسه تغییر ماهیت داد و در جام جهانی ۲۰۱۸ نیز ایران تنها کشوری بود که برای البسه جام جهانی مبادرت به خرید و پرداخت پول کرد.

تیم ملی ایران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی ایران فوتبال ایران جام جهانی تامین البسه آل اشپورت تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پیش از عزیمت به باکو و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، گفت: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

اسماعیلی درباره اهداف سفر به آذربایجان و شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها افزود: از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفتگو‌های امسال است، استفاده می‌کنیم و با توجه به وضع ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در این اجلاس به عنوان فرصتی برای ارائه برنامه‌های خودمان و انتقال نگاه انقلاب اسلامی به دیگر کشور‌ها نگاه می‌کنیم و دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم برای گسترش تعاملات دنبال می‌شود. ما در این راهبرد بیشتر معطوف به کشور‌های دوست و جهان اسلام به گفتگو‌های فرهنگی می‌پردازیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در باکو از امروز تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزرای فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح بررسی می‌شود.

پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • خوشحالی بوفون از صعود پارما به سری آ
  • فراخوان ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • صعود پارما به سری آ ایتالیا/ جمع ۷ خواهران دوباره جمع شد
  • تبریک خاص بوفون به باشگاه سابق: صعود مبارک!
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • گفت‌وگوی ویژه با مردی که افغانستان را راهی جام جهانی کرد
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود